Zet hier de vervolgstap naar een superrelatie met je hond!

Nog een keertje afspreken?

Loop je met je hond tegen meerdere problemen aan, wil je nog nieuwe dingen leren of samen de puntjes op de i zetten? Dan is een vervolgafspraak zo gemaakt! Omdat je al klant bent is dit consult goedkoper. Deze afspraken duren gemiddeld 60 tot 90 min.


“Laura heeft onze zeer moeilijk luisterende hond Happy getraind. Of eigenlijk heeft ze ons/ mij getraind, want naar Laura luisterde Happy al gelijk. Aanvankelijk had ik zelf wat weerstand, maar toen ik zag wat het met Happy deed en hoe goed ze kon luisteren bij de juiste instructies begon ik echt enthousiast te worden. We hebben echt een andere, veel gelukkigere hond. Happy is happy en wij zijn happy. Dankjewel Laura, you rock!”

— David, baasje van Happy

Na het eerste consult is het de bedoeling dat je consequent met de nieuwe handvatten aan de slag gaat. Oefening baart kunst, dus investeer in de kracht van herhaling. Patronen doorbreken en angsten aangaan kunnen in één dag, maar de blijvende verandering bereik je pas als je doorzet. Door het opdoen van succeservaringen zal zelfvertrouwen toenemen. Dit geldt zowel voor jou als eigenaar, als voor je hond én versterkt jullie onderlinge band. Zie moeilijke situaties iedere keer als een leermoment, waardoor het uitdagingen worden ipv obstakels.
Het is net als het aanleren van een nieuwe taal; tijdens lessen pak je de basis op, maar je leert ‘m het beste door dagelijks te oefenen.
In een follow up sessie besteden we samen aandacht aan het geleerde én zoeken we nieuwe uitdagingen op, zodat de oplossingen nog meer eigen worden.

De investering

De investering in je hond en jezelf voor een vervolgconsult is €165,-*

*Deze aanbieding is 3 maanden geldig vanaf het laatste consult.

Klaar voor een superrelatie met je hond?