Zet hier die eerste stap naar een superrelatie met je hond!

Wil je graag langer samen doortrainen om hardnekkige patronen te doorbreken zonder kans op terugval? Dan is een pakket op maat iets voor jou! Dit zijn meerdere sessies, die we helemaal inplannen op basis van jouw situatie. Denk aan een periode wekelijks of twee wekelijks afspreken. Er is van alles mogelijk!

Neem contact op voor een GRATIS adviesgesprek, zodat je al jouw vragen kunt stellen en je de handvatten krijgt om een goede afweging te maken voor het aantal sessies.

Wat kan ik van het pakket op maat verwachten?

Een eerste afspraak duurt zo’n 1,5 à 2 uur. Hierin kun je kennismaken met mij en mijn werkwijze en gaan we meteen met je hond aan de slag. We inventariseren samen wat er aan de hand is en maken een plan op basis van het aantal sessies. Vervolgsessies duren gemiddeld 90 tot 120 minuten. Tussendoor ben ik via mail of appcontact beschikbaar voor vragen!

Dit is voor jou omdat je niet alleen iets wilt weten en snappen, maar vooral ook wilt ervaren en doen. Door een wat langere periode samen te werken, zorgen we voor maximale impact en stabiliteit, duurzame resultaten en ga je dus echt de diepte in om de juiste stappen te kunnen zetten.

Mijn werkwijze is er op gericht om zoveel mogelijk rust te creëren bij de hond. Ik kijk in de eerste plaats naar het karakter van de hond, zijn energie en jullie onderlinge relatie. Vanuit daar gaan we stappen zetten.
Ik ga je niet leren situaties uit de weg te gaan. We gaan het juist oplossen. Ik ben er om je te helpen door de moeilijke momenten heen te gaan, zodat de triggers zullen afnemen en het vertrouwen groeit. Rust is de basis waar we steeds weer naar terugkeren.
Wat centraal staat is bewustwording van jezelf in de relatie met je hond. Door bewust te worden van je eigen gedrag, houding en communicatie ga je ervaren hoe je invloed hebt op het gedrag van je hond. Ik geef je de tools waarmee je in staat bent om anders te reageren. Hierdoor krijg je ook andere resultaten.
Mijn advies, training en coaching is altijd op maat. Wat voor de één werkt, werkt niet voor de ander. Ik heb geen toverstaf en er is dus geen sprake van een quick fix. Als ik geweest ben, kan het nog steeds keihard werken zijn. Wel heb je dan de inzichten en handvatten, zodat je weet hóe je het kunt oplossen!


Ik liep met Benny tegen behoorlijk wat problemen aan zoals het ontvangen van visite en uitvallen aan de lijn. Na een advies van een gedragskliniek om Benny te herplaatsen besloot ik om 5 sessies bij Laura af te nemen. Ik heb nu 3 sessies met Laura gehad en ik heb een compleet andere hond. Ik kan weer thuis bezoek ontvangen en wandelen aan de lijn is weer een ontspannen moment voor mij en Benny. Ook kan ik weer met Benny op een terrasje zitten en met het OV. Dingen die ik niet voor mogelijk had gehouden een aantal weken geleden. Laura coacht je als hondenbaasje op een enorm positieve manier en zorgt dat de band met je hond alleen maar beter wordt. Kan Laura aan iedereen aanraden.”

— Sjoukje, baasje van Benny

Na een consult is het de bedoeling dat je consequent met de nieuwe handvatten aan de slag gaat. Oefening baart kunst, dus investeren we in de kracht van herhaling. Patronen doorbreken en angsten aangaan kunnen in één dag, maar de blijvende verandering bereik je pas als je doorzet. Door het opdoen van succeservaringen zal zelfvertrouwen toenemen. Dit geldt zowel voor jou als eigenaar, als voor je hond én versterkt jullie onderlinge band. Zie moeilijke situaties iedere keer als een leermoment, waardoor het uitdagingen worden ipv obstakels.
Het is net als het aanleren van een nieuwe taal. Tijdens lessen pak je de basis op, maar je leert ‘m het beste door dagelijks te oefenen en je iedere dag te omringen met mensen die het al spreken.
Tijdens het gehele traject besteden we steeds samen aandacht aan het geleerde én zoeken we nieuwe uitdagingen op, zodat de oplossingen meer en meer eigen worden.


Zo blij met Laura. We zijn bij twee hondenscholen geweest en dit is onze vierde gedragsdeskundige. Allemaal wel resultaat gehad, maar dit is wel een aardverschuiving!”

— Let, baasje van Haiduc

Als jij er klaar voor bent…

Goed om te weten: ik ga je niet overtuigen! Mijn methode past bij jou als je in balans wilt komen met je hond en bereid bent in de spiegel te kijken die de hond jou voorhoudt. Dit is iets dat je zelf moet willen, omdat je graag die volgende stap wilt zetten. Het traject op maat is een reis die je maakt samen met je hond, waarbij ik er voor jullie ben als reisleider. Voel goed bij jezelf of je er klaar voor bent. Hoe gemotiveerder jij zelf bent, hoe gemakkelijker je jouw hond helpt in jullie proces!


“Ik vond ik het fijn dat Laura meerdere keren bij mij langskwam om te zien hoe mijn leiderschap vorderde en bij te sturen.”

— Julie, baasje van Nora

De investering

De investering in je hond en jezelf voor een pakket op maat is afhankelijk van het aantal sessies. Dit is helemaal naar eigen wens in te delen. Denk bijvoorbeeld aan drie sessies snel achter elkaar en een paar weken later nog een vierde en vijfde. Pakket op maat biedt ALTIJD VOORDEEL, omdat het tarief aangepast wordt. Dus standaard de LAAGSTE consultprijs!

BIJ HET PAKKET OP MAAT KRIJG JE DE TRAININGSLIJN TWV €27,50 ER GRATIS BIJ!

Nog even alles op een rijtje:

  • gratis adviesgesprek
  • (diepte)investering met maximaal resultaat
  • eerste sessie 90 tot 120 min
  • vervolgsessies 60 tot 90 min
  • voordeligste consulttarief
  • sessies in te plannen naar wens*
  • mail of appcontact tussendoor voor vragen
  • GRATIS trainingslijn twv €27,50

*op basis van beschikbaarheid

Klaar voor een superrelatie met je hond?