Zet hier die eerste stap naar een superrelatie met je hond!

Wat kan ik van het consult verwachten?

Een eerste afspraak duurt zo’n 1,5 à 2 uur. Hierin kun je kennismaken met mij en mijn werkwijze en gaan we meteen met je hond aan de slag.

Mijn werkwijze is er op gericht om zoveel mogelijk rust te creëren bij de hond. Ik kijk in de eerste plaats naar het karakter van de hond, zijn energie en jullie onderlinge relatie. Vanuit daar gaan we stappen zetten.
Ik ga je niet leren situaties uit de weg te gaan. We gaan het juist oplossen. Ik ben er om je te helpen door de moeilijke momenten heen te gaan, zodat de triggers zullen afnemen en het vertrouwen groeit. Rust is de basis waar we steeds weer naar terugkeren.
Wat centraal staat is bewustwording van jezelf in de relatie met je hond. Door bewust te worden van je eigen gedrag, houding en communicatie ga je ervaren hoe je invloed hebt op het gedrag van je hond. Ik geef je de tools waarmee je in staat bent om anders te reageren. Hierdoor krijg je ook andere resultaten.
Mijn advies, training en coaching is altijd op maat. Wat voor de één werkt, werkt niet voor de ander. Ik heb geen toverstaf en er is dus geen sprake van een quick fix. Als ik geweest ben, kan het nog steeds keihard werken zijn. Wel heb je dan de inzichten en handvatten, zodat je weet hóe je het kunt oplossen!


“Pim kon flink uitvallen naar honden als hij aan de lijn is. Na de kennismaking meteen de straat op gegaan, Laura legt op een fijne en rustige manier uit wat de bedoeling is hoe ik Pim hierin kan begeleiden. Twee honden tegengekomen waar Pim op reageert (inc echt zijn grootste vijand) en na een paar keer langslopen ging het echt al heel veel beter. Laura kon mij goed begeleiden waardoor ik goed wist wat ik moest doen. Ik heb weer meer zelfvertrouwen gekregen en ga hier lekker mee aan de slag, ik heb weer zin om met Pim de straat op te gaan

— Annemart, baasje van Pim

Als jij er klaar voor bent…

Goed om te weten: ik ga je niet overtuigen! Mijn methode past bij jou als je in balans wilt komen met je hond en bereid bent in de spiegel te kijken die de hond jou voorhoudt. Dit is iets dat je zelf moet willen, omdat je graag die volgende stap wilt zetten. Na het consult weet je hoe je verder kan werken aan jezelf, samen met je hond. Voel goed bij jezelf of je er klaar voor bent. Hoe gemotiveerder jij zelf bent, hoe gemakkelijker je jouw hond helpt in jullie proces!


“Net een consult gehad van Laura met Moos… Ik heb nog nooit zo ontspannen gewandeld. Geeft veel rust om te weten wat je moet doen en Laura ondersteunt je op een hele prettige manier. Heb nu gewoon zin om Moos mee te nemen naar kantoor om het weer te gaan proberen met hem.

— Mark, baasje van Moos

De investering

De investering in je hond en jezelf voor een eerste consult is €195,-
In één sessie kunnen we al veel bereiken.

BIJ HET EERSTE CONSULT KRIJG JE DE TRAININGSLIJN TWV €27,50 ER GRATIS BIJ!*

*Met uitzondering van het puppyconsult.

Klaar voor een superrelatie met je hond?